Morom3t3 vs Visurat (Hai sa nu mai gandim!)

Doamnelor si domnilor, cred ca Visatorul  nostru s-a tampit. A dat damblaua-n el ca altfel nu-mi pot explica delirul de care a fost capabil zilele astea. Precist i se trage de la ultimul accident, cand a intrat ca berbecu’ in parapet. Atunci cred ca i-au sarit niste rotite si-o mana de piulite de-a deraiat, saracu’, in halul in care a deraiat.

Pentru necunoscatori, iata cum au decurs lucrurile:
Iata ce am facut eu (vezi si restul comentariilor)
Iata ce zice el… (vezi pe la mijlocul articolului)

.

–––––––––-REPLICA––––––––––––

Visulete, nana, indrepta-ti antena a buna incoa si asculta ce spun, ca nu spun prostii si nici nu mint, cum faci tu. Si cum detaliul este meseria mea, hai s-o luam catinel.

Vad ca ma acuzi ca ti-am facut scandal si cate si mai cate. Nu ti-am facut, bre, niciun scandal. In fapt, m-am luat de papagalul ala incet la minte, Iosup, caruia-i puteau filmuletele mele dar caruia-i miroseau a busuioc pe blogul tau. Iar tu ai reactionat de parca tie ti-as fi spus vorbele alea cand, de fapt, eu ma adresasem tie doar in primul comentariu, si asta fara rautate. Greseala mea o fost ca am postat pe site-ul unuia care, desi se vrea glumetz -nu stie de gluma, care vede mereu jumatatea goala a paharului si care face legaturi ampulea.

Uite incoa, in detaliu, cum s-au petrecut lucrurile: mi se face pofta de un articol lung si intru pe visurat din blogroll. In loc de articol lung si suculent dau peste un filmulet pe care-l postasem acum multa vreme si, vrand sa scap de gustul amar postez urmatoarele:

Eeeeee!… (gandeam: ba frate-meu, ce veche e!…) si-am scris mai departe
e veche, (si gandul sugubatz mi-a zburat la comentariul lui Arhi si am adaugat…) fake si gay, deci.
Treci pe la Morom3t3 pentru noutati.

Si acum, analizam: avand in vedere ca sunt inginer, chestia cu “fake” pica din start. Cat despre faza cu “gay”, ce ar mai fi de zis din moment ce nu e nimic gay acolo?… Dar na, asa e expresia acum, cand dai peste o chestie arhicunoscuta –zici “E vechi/e, fake si gay”. Pai, ori suntem internauti ori nu mai suntem? Asta voiam sa le spun alora care ma aratau cu degetul, cand le spuneam ca “nu au cultura internautica”. Daca am vazut ca nu pricep, am dat link catre arhi (comentariu sters de tine), sa-i dumiresc.

Gargara ce ai bagat-o in articol e o mistificare crasa.

„Furaciunea” mea de blog este pentru mine ce erau odata pentru tine seriile Turbo, Lazer, Cincin si mai stiu eu ce…. Pe scurt, o colectie pe care o poate vedea oricine, oricand! E treaba mea ce pun pe el. Avand in vedere ca, efectiv lucrez 3 zile pe luna, inseamna ca am timp berechet sa caut pe net tot felul de traznai, sa „fur” de la alti furaciosi sau sa-mi bat joc de cocalari folosind ID-ul meu de fata (idee venita in timp ce trollam pe cocalari.com). Apoi, nu vad ce motiv as avea sa-ti cer socoteala sau sa fac „spume” din moment ce mi-esti simpatic, nu traiesc din blog ca sa rivalizam -am refuzat chiar sa-l promovez prin intermediul lui Blogatu(se-aude acolo, in spate?!!!) contra unui serviciu pe care i-l voi face curand(verificam?) si sunt adeptul zicerii „Share or die!”. Daca aveam in cap basini de care mi-ai pus tu, ma duceam si ma balacaream cu Fulgerica fiindca, am observat o mare asemanare intre blogurile noastre; n-as fi venit la tine, “amaratul” cu un filmulet pe saptamana.

Si da-mi voie sa rad daca, intr-adevar, cand dai peste un filmulet, te uiti pe blogurile altora (doar A-listeri, nu?), sa vezi daca il gasesti si acolo. Cum faci? Te uiti la data la care a fost postat filmuletul, apoi cauti in arhive, lucru neverosimil de altfel. din moment ce tu, pus pe artag, nici nu te-ai sinchisit sa-mi rasfoiesti blogul, sa vezi ce si cum, dar ce atoatestiutor mai erai!…. In fine, de ce ai cauta pe blogurile altora din moment ce, odata cu lasarea la vedere a codul embed, proprietarul filmuletului iti da unda verde la preluare? Ti-a placut, da-l in pisici pe ala care l-a mai postat!* Cumva, ai bagat asta de umplutura, vrand de fapt s-arati ca ai 2 nimburi? Nu mai spun ca m-am amuzat copios pe seama umflarii tale in pene in fata unui „neica nimeni cu 5 cititori” care, intre noi fie vorba, probabil erau cititorii vazuti online, dar tu nu ti-ai putut da seama din cauza “fumurilor”. Si tot din cauza lor n-ai putut vedea ca, totusi, scriu cate ceva… Dar ma pun eu, sarmanul, cu tine, A-listerul omniscient? Doamne, apara si pazeste! Dupa o astfel de aroganta bag de seama ca gandesti englezeste, n-asa? 😀 Uitasi, ganditorule, de unde plecasi si ca esti unde esti datorita acestor “neica-nimeni cu 5 vizitatori” care te citesc? Baga repede un pumn de cenusa in casca pana nu se prind astia.

Faza cu „Daca nu produci continut original, mai bine taci!”, pe langa faptul ca nu e adevarata, lasa sa se inteleaga ca e mare smecherie sa fii bloger si sa povestesti ce ai vazut pe strada sau, sa inventezi scenarii in care tu apari calare pe un cal alb, dupa cum am observat recent. Pai bine ma, Gutza, te-ai gandit macar vreo clipa ca eu, ca inginer, te vad pe tine ca pe un copil care trage dupa el o masinuta numita „blog”? Eu scriu rar din comoditate insa nu intotdeauna am fost asa. Timp de 10 ani, pe forumuri, sub nickul Invincible, am futut in gura diversi retarzi si am observat ca viata e prea scurta s-o petrec agitandu-ma. Asa ca, singura mea placere pe Net, dupa cum se vede, este aceea de a cauta clipuri amuzante si poze faine. Discutiile pe YM cu cocalarii gigoloi sunt niste incercari de iesire la suprafata ale vechiului Invincible.

Ce ai facut tu, se traduce asa: ii vezi pe doi batandu-se precum chiorii si inventezi o piatra aruncata de unul din ei, spre tine, ca sa ai ce face.

––––––––––––––

Am vazut ca m-ai bagat in spam si, ca un las ce esti, nici dreptul la replica nu mi l-ai dat. Nu e cu suparare, am mai patit din astea iar astfel de lucruri ma amuza. Nu te voi scoate din blogroll, cum probabil iti inchipui. Te voi urmari pentru a vedea impostura si parvenitismul in actiune fiindca, e clar ca mai mult de jumatate din ce scrii tu e fictiune.

Despre Morom3t3

Infinitul îmi devenise neîncăpător. Trebuia să mă nasc.
Acest articol a fost publicat în D'ale lu' Morom3t3, Mizerii, Prosti și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

32 de răspunsuri la Morom3t3 vs Visurat (Hai sa nu mai gandim!)

  1. Cu imaginea ce vrei să-i demonstrezi? că îi strici imaginea? mi-e teamă să nu fie invers, fără ca Sebi să-ţi întindă vreo cursă. Pur şi simplu ţi-o strici pentru că lumea nu te compară cu Sebi al nostru.

  2. Morom3t3 zice:

    Atata vreme cat nu mint sau denaturez lucrurile, asa cum face el, n-am ce imagine sa-mi stric.
    Sebi „al vostru” e in pana de articole si se crede aranajor.
    Evident, va crede si prosti.

  3. Morom3t3 zice:

    Ce-mi place cum se vitejesc unii de dupa gratii si-mi comenteaza articolul la Visulete, pe blog :))

    Ia priviti la pacaliciul ala de RAIDER :)) App., stiti cine este asta, ca tare as vrea sa am niste schimburi de replici cu el?

    RAIDER: bine ma,
    io am facut arteziana aia, la atelier in generala. Moromete, ia ti naibii liber si nu mai pune clipuri cu realizarile mele monumentale ca te dau dracu` n judecata si o las pe mama ta fara casa. Tie n am ce ti lua.
    Btw, blogu` tau se incarca de tot rahatu`, de optimizare auzit ai?
    P.S. chiar daca folosesti regionalisme, “dedei” nu i tot una cu “dadui”. Zic si io…
    A, sa nu uit: 2500 de unici am si io, fara sa pun clipuri pe net. E de ajuns sa pun un link pe mess si am rezolvat problema . Am un catel in birou, ala cu 2 poze face 2500 de unici ca ceasu`. Sterge dracu` graficu` ala ca te faci de cacat.
    Post scriptum: nu ca n ai fi.

    Si replica mea, aparuta pentru cateva minute acolo dar stearsa in viteza de Visator:

    Morom3t3: Nu traiesc ca tine, din bloguri, bade, sa ma-ntereseze optimizarea. Eu doar fac copy/paste la ce-mi place si ma bucur cand place si altuia si da mai departe.

    Mie mi se-ncarca foarte usor si de aici si de la birou, unde am un rahat de net prin dial-up, de la Romtelecom. probabil ai tu vreun harb de calculator luat din alocatia copilului.

    Regionalism sau jargon, ce-o fi, in zona mea, dedei=dadui, da?

    Si ia, ba, ia, ce blog ai? Da si mie sa ma minunez! Si, ma rog, de ce postezi aicilea? Cumva, stii ca ma baga asta in spam si asa crezi ca scapi neviolat, viteazule? :))

    Ia sa vedem, imi apare comentariul?

    • RAIDER zice:

      ia ma d`aci: mi am adus aminte ca existi.

      btw, da cu replica pana nu uit de tine iar.

      • Morom3t3 zice:

        Iote-o mai sus, flocea! Esti chior? 😉 Cumva, am reusit atunci sa recuperez comentariul sters de moldoveanul retardat.

    • RAIDER zice:

      Nu traiesc din blog obositule… da` ma pricep oarescat.
      Copy/Paste denota o originalitate iesita din comun. Ma …aplec in fata originalitatii tale.
      Ai un DSL ( termen tehnic ) poa` sa fie cu A sau V in fata. Daca tu ai dial up, io s popa catolic.
      Am un harb de calculator cumparat din banii altora, recunosc:) Ma rog, au fost banii altora pana i am castigat eu. Nu foarte ortodox, recunosc si asta. Da` cine pixu` piticu` ej` tu sa ti dau io raportu`? O dai in chestii tipice, dau pariu ca daca ma obosesc sa te urmaresc in continuare, o sa ajungi la texte de genu` „maaaa calicule, muncitor necalificat la companie de stat, n ai bani de un ifon”. Ma rog, ori asta…ori ceva foarte apropiat.
      Asta ma duce cu gandu` la faptu` ca ej` o chestie care paraziteaza internetu` si pe cand eram io tanar se numea „lamer”.

      Nu sh` cum sa ti fac un desen ca sa pricepi asa ca o sa descriu in termeni romanesti: esti o chestie cu juma` de tupeu si cu experienta medie. Ai timp sa cresti, sa te faci dajtept si sa dispari.
      Imi pun toba la masina ca si garantie la pariu, ca n o sa intelegi ce am vrut sa zic mai sus.
      Doh, asa s io, mai criptic.

      P.S. am o Nova din `99, nu te agita.
      P.P.S. unde dracu` am zis ca am blog, n am vazut. Da` asta e o dovada n plus a faptului ca ej` umflat cu un ego de meltean si ca vezi numa` ce vrei.
      Ba vere, mai cresti! Ai nevoie mare.

      Amu` gata, mai trec p`aci peste vreo 2 ani. Sper sa nu te mai gasesc.

      Not yours,

      Io.

      • Morom3t3 zice:

        Plm, o tii gaia-matzu cu copy/paste fara sa arunci un ochi(la fel ca retardatu ala de Visurat) pe harta site-ului. Ia uite, ba, gugustiucule, peste ce ai fi putut da daca n-ai fi avut carcei in deste(si pe creier). 99% din ce e acolo e scris de mine. Vez cat esti de prost? La postarile alea se mai adauga altele, ce-i drept, bine ascunse printre copy/paste, dar sunt. N-o sa te iau cu „i-phone, haur, Q7, functie de boss” si mai stiu eu ce ziceai acolo. Daca ai timp sa citesti cateva din postarile care incep cu „YM – „ vei afla ca, intr-o confruntare eu pun accent pe inteligenta. Tu n-ai asa ceva din moment ce te-ai aruncat ca berbecul intr-o disputa fara sa stii ce si cum.

        RAIDER: Nu sh` cum sa ti fac un desen ca sa pricepi asa ca o sa descriu in termeni romanesti: esti o chestie cu juma` de tupeu si cu experienta medie. Ai timp sa cresti, sa te faci dajtept si sa dispari.

        Ma Gutza, tu ma subestimezi. Ca sa-ti faci o idee despre ce pot, daca ma duc acum la Zoso si ii zic „Noroc, ba!” ala o sa considere ca l-am insultat. Cat despre tine, mi-ai adus aminte de niste pupincuristi de pe vremea forumurilor care erau smecheri doar cand atacau in haita (de-aici porneste daravera mea cu Zoso) insa, lasati singuri cu rivalul, plecau scuipandu-si dintii virtuali. De-ai ca tine am violat zilnic, timp de 8 ani de-au ajuns, sa ma roage sa-i las in pace. Ehei, acum au bloguri, nu trebuie sa afle lumea ca, la origine erau niste jigodii prapadite. Ai priceput ca mi-s brontozaur batran cand vine vorba de astfel de chestii si ca tu esti doar un lache?

        PS: din moment ce ziceai ca si tu ai 2500 de unici iar alaturi iti atarna avatarul, am presupus ca esti bloger. Link catre site nu aveai. Neinteresant.

        Si da, te astept peste 2 ani, sa vad daca ai invatat ceva despre duelul verbal.

  4. Novocaina zice:

    Interesante jocuri de culise. Se vede ca are gandire moldoveneasca.

    Mie cel mai mult mi-a placut discutia cu Gigolo Orlando :))

  5. Iuli zice:

    Taicule, mai scie la locomanii aia ca mi se lungesc ochii ca la melc sa mai cetesc si eu ceva original. Cum scria si visurat pana sa fie celebru si sa se goesca de fond dar sa se umple de forma…

  6. Morom3t3 zice:

    Am scris de muuult… Acum ceva ani am terminat de scris ca, intre timp, a si murit forumul despre ai carui useri scriam(locomania.ro).
    Mai este un capitol si gata. Il am pe un CD si-l voi posta cand mi-oi recupera DVD-ROM-ul fiindca-l am la un prieten ce vrea sa-si reinstaleze Windows-ul(al lui e mort). Cred ca te-ai fi amuzat mai mult daca ai fi cunoscut fiecare user in parte si relatiile dintre ei.

    Acum ca ii cunosc pe blogeri, ma bate gandul sa scriu ceva nou, dupa acelasi tipar, asa cum mi-a sugerat odata bunul meu preten, Oribilul Mosh. Cred ca-i voi pune numele „Niste blogeri”.

  7. Nashu zice:

    Finule, am citit si eu pe-acolo… Atata prostie pe pixel patrat n-am mai vazut in viata mea. Ala e atat de prost incat nu stie care-i diferenta dintre cascada si fantana arteziana. Ca sa nu mai zic de aia cu care te dracuiai :))

  8. Morom3t3 zice:

    Mda, am vazut ieri ca i-a inchis ala pe toti cu observatia aia.

    Asta mi-a adus aminte de inca o prostie scrisa de el, prin iarna, cand il facea prost pe un deservent de utilaj de deszapezire fiindca nu voia sa mearga cu plugul lasat jos pe nus ce portiune de drum. Se crucea de-asa prostie fiindca, zicea el, gigelul nu avea nimic de pierdut. Heh, gandire a la Visurat! Cred ca notiuni precum „mersul in gol” si „mersul in sarcina” ii sunt total straine desi, ca sofer si motorist sau, na, ca barbat care are tangente cu mecanismele, se impune sa stii asa ceva.

    In fine, i-as sugera sa sa scrie pe frontspiciul blogului ceva mai aproape de realitate: „Ganduri la turatie de melc”.

  9. Parazitul zice:

    Noroc de Visurat ca altfel nu auzeam de tine asa ca mai bine nu te lua de el, mai ai mult pana sa ajungi ca el (daca vei ajunge vreodata).Comentul ala al tau cu fake, gay nu-si avea rostul

  10. Morom3t3 zice:

    Asa, noroc de el… 🙂

    Din moment ce nu vreau faima si bani din blog, nu era nicio pierdere daca continuai sa n-auzi. 🙂 Cat despre „ajuns” ia aminte ca, totusi, traim in afara calculatorului. Puterea lui tine atata timp cat exista energie electrica sau ionosfera pe cand a mea dureaza atata timp cat exista Soarele. In speranta ca ai priceput aluzia, cine pe cine ar trebui sa ajunga ? 😀

    Comentariul s-a vrut a fi unul mucalit i-ar daca am vazut ca se ambaleaza, pentru a-i arata intentiile mele, i-am zis sa considere ca vine din partea lui Julius. Se pare ca n-a vrut sa priceapa si a dat-o-n SCI-FI.

    Si, dupa gandirea ta, daca esti mic, trebuie sa taci si sa inghiti mizeriile celui mare?

  11. Coca-Cola zice:

    =))))) as vrea sa ma joc si eu cu un cocalar. cum ii gasesti?

  12. Morom3t3 zice:

    pe cocalari. acolo, cocalarii isi bat joc de cei din tagma lor. Vezi o poza cu o pitzi si strecori o propozitie de genul… „O cunosc pe asta, e din orasul X, ID-ul ei ei este bagi_ID-u_tau@yahoo.com„. Sa vezi cum se bulucesc berbecutii la taiere 😀

    Prima victima (m-am dat drept ala, de la avatar)

    YM: Chimista

  13. novi zice:

    Deh, moldovean.
    Alte cuvinte sunt de prisos.

  14. carrera zice:

    Mesaj de la un grup de bikeri din sud:Sebi sa ne-o sugi.

  15. VisUrat zice:

    Ai scapat de mine cand ai publicat asta, coiosule!

    Morom3t3 vs Visurat (Hai sa nu mai gandim!)

    Draga lingepula,
    Cand iadul va ingheta, cand isus isi va scutura pula peste tine si cu trei secunde inaintea sfarsitului lumii, atunci voi ceda santajului si voi publica la mine cacatul asta pe care tu-l consideri replica.
    Pana atunci sugi pula si, ca sa nu te intrebi de ce, iti explic:
    1. nu te-a obligat nimeni sa-mi citesti blogul.
    2. nu te-a obligat nimeni sa comentezi la mine pe blog.
    3. nu te-a obligat nimeni sa-mi injuri comentatorii.
    4. am scris de nenumarate ori ca pe blogul meu EU decid cine ce si cum. N-ai citit, patasti.

    In concluzie, iti multumesc pentru afisari si iti spun sincer ca ma pis pe amenintarile tale. Momentan doar teoretic dar, daca vei dori sa o fac si practic, trebuie doar sa ma anunti.

    Ai inteles sau trebuie sa-ti fac o schema, inginerule?

    • Morom3t3 zice:

      1.ok. -dar nu are legatura cu minciunile pe care mi le-ai pus in gura;
      2.ok. -dar nu are legatura cu minciunile pe care mi le-ai pus in gura;
      3.ok -dar ia aminte ca patratul ala m-a insultat primul. si nici asta nu are legatura cu minciunile pe care mi le-ai pus in gura;
      4.aaa.. Doamne Dumnezeule, lumea te cauta printre stele si tu erai printre noi, sub forma de moldovean retardat? Deci, daca eu zic ca-i alba( si iti si demonstrez ca e) iar tu, retardat (si in pana de articole) fiind, crezi ca e (vrei sa fie) neagra, datorita faptului ca suntem la tine pe tarla, este asa cum spui tu? Adanc de tot! Scuza-ma, dar nu mai suntem in Evul Mediu, in caz ca nu stiai. 🙂

      Asa… si la urma, care amenintari, retardel? Tu-ti dai seama ca totul s-a petrecut in tartacutza ta de babuin? Am scris mai pe larg aici.

      Morom3t3 vs Visulete (Hai sa nu mai gandim) -II

    • boo-boo zice:

      ce poliloghie!
      adica tu inscenezi cuiva ceva si, simplul fapt ca e la tine pe blog da autencititate acestui fapt? :))
      Asta se cheama calomnie si, odata era in Codul Penal. 😉

  16. VisUrat zice:

    @carrera: nu sug decat ce-i peste 3cm in erectie. Prin urmare, n-o voi suge niciodata sudistilor care, daca au dat de motociclete, se plimba cocalareste prin oras, fac 200km pe sezon si se autointitluleaza bikeri. Voi ar trebui sa mi-o sugeti, poate se prinde ceva de voi si deveniti bikeri…

    • novi zice:

      mai usor cu motoru pe scari ca daca te iau oltenii la ochi va trebui sa mergi deghizat ori de cate ori vei trece prin SUD

      Daca mai afla ca esti si moldovean, cand te vor gini vei vedea live anumite scene din Mad Max :))

    • carrera zice:

      Sebi,faza cu suptul era la figurativ insa vad ca tu ai luat-o la propriu.Noi suntem normali homalaule iar personal cred ca e bine sa ai principii in viata si sa refuzi sa sugi puli mai mici de 3 centrimetri.Bravo.
      Motocicleta e ceea ce detin eu, harbul acela cu care faci tu turul Hunedoarei intra la categoria scooter.Hai mars…

  17. Pingback: Morom3t3 vs Visulete -runda a II-a | Morom3t3's village

  18. Morom3t3 zice:

    Propozitie logica a la Visurat in 3, 2, 1…

    Visurat: nu sug decat ce-i peste 3cm in erectie…….

    Eu n-am inteles ce o vrut sa spuie si, am facut scheme pe tabla iar la urma a iesit ca a vrut sa spuie: „nu sug decat cei care o au peste 3 cm in erectie”. Sa-nteleg ca Visulete nostru o are sub 3 cm in erectie din moment ce zice ca nu „presteaza”? :))

    Sau o fi vrut sa spuna ca el doar miroase pulele oltenilor? 😀

    Ati putea crede ca i-am manarit eu comentariul, mai ales ca e si o greseala gramaticala f evidenta acolo dar va asigur ca nu am schimbat nimic. Nu e stilul meu.

  19. Parazitul zice:

    Ce va mai place cearta.Apropo, ala care s-a luat de numele meu si cealalta piti, sunt neamurile tale?Nu de alta, dar imediat s-au aprins.Si daca-s moldovean ce?

  20. Morom3t3 zice:

    Nimeni din familionul meu nu stie de blogul asta pentru ca as muri de rusine daca ar vedea cat de violent pot fi in exprimare (la origine, blogul a fost facut pentru rafuieli). Zi-le si tu vreo doua ca eu nu cenzurez nimic. Putin imi pasa ce aveti voi de impartit.

    Chiar, m-am uitat sa vad despre ce vorbesti. Ala, Novi, se referea la Visurat cand o adus in discutie cuvantul „moldovean”. 5461354654 si nely se refereau la tine. 😀

    Apoi, nu uita ca am o medie de 1000 de readeri/zi. Are cine sa iti raspunda.

  21. Pingback: Prostia se transforma dar ramane | Morom3t3's village

  22. Pingback: Visulete de fata cu reactiunea | Morom3t3's village

Lasă un comentariu