Inghetata de fructe de padure

inghetata de fructe de padure
Inghetata de fructe de padure, super aromata si gustoasa ideala cand vrei sa faci o impresie buna musafirilor, sau vrei sa te racoresti in zilele toride ale verii.

Ingrediente inghetata de fructe de padure:

  • 500 ml smantana
  • 1 kg fructe de padure (zmeura, mure, coacaze)
  • 300 g zahar tos
  • 50 g zahar pudra
  • o esenta de vanilie

Mod preparare inghetata de fucte de padure:

  1. Se spala fructele de padure, se alege 100 g din cantitate si se pune intr-un bol.
  2. Se presara zahar tos si imediat se baga la congelator.
  3. Restul fructelor de padure se paseaza cu blenderul si apoi se trec prin sita pentru a elimina semintele.
  4. Se adauga restul de zahar in piureul de fructe de padure si esenta de vanilie.
  5. Separat se bate smantana pana cand devine frisca si spre final se adauga 50 g de zahar pudra.
  6. Se incorporeaza cele doua compozitii si se pun in recipiente de plastic.
  7. Se dau la congelator pentru 4 ore.
  8. Se serveste combinata cu fructele congelate.

Despre Morom3t3

Infinitul îmi devenise neîncăpător. Trebuia să mă nasc.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s