Arhi de fata cu… lumea reala

Deunazi va spuneam cum m-a banat Arhi… Ati citit ce atoatecunoscator era? Mai mult, facea evaluari de la distanta. Stia el, geniul, ca prapaditul ala de prieten nu fusese victima unui abuz/tepe si ca in fapt el era de vina, ca nu muncea si ca era alcoolic, ocazie cu care care i-am spus sa isi vada de lumea lui virtuala, ca cu ailanta nu are nicio tangentza, motiv pentru care mi-a dat BAN. „Pai cum iti permiti tu sa spui ca e altfel decat spun eu si sa mai si razi pe deasupra?” Treaba fiind faptuita, geniul nostru s-a scobit in nas si s-a afundat mai bine in scaun si in lumea lui.

Cateva zile mai tarziu, omniscientul nostru a fost nevoit sa ia contact cu lumea reala(sa isi faca reparatii pe la masina), insa de cum a pasit in ea, l-au si belit mecanicii pe mititel. :))))))) Noi sa fim sanatosi!  Eu, unul, m-am simtit razbunat. La mai multe beliri din astea! :)))

Deci, dragi mecanici, de veti avea vreodata de-a face cu vreun tip rotunjor si chelios, pe nume Cetin Amcetea, usurati-l instant de bani, ca el habar nu are cum functioneaza treburile din spatele monitorului lui. :mrgreen:

 

 

About Morom3t3

Infinitul îmi devenise neîncăpător. Trebuia să mă nasc.
Acest articol a fost publicat în D'ale lu' Morom3t3, FAIL!. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s