Se deschide Castelul Terapia (castelul cu bere)

Nu știu dacă mai țineți minte, dar acum ceva vreme vă spuneam că Clinica de Bere o să facă o chestie foarte tare și lejer unică, cel puțin în România.
Ei, se apropie momentul. Vineri, 5 iulie, începe.

Hotel-Restaurant Castel Royal **** este o construcție realizată între anii 2011-2013, după schițele și desenele realizate de Marcellus Loth, ctitorul acestui complex. Ansamblul architectural, în stil neo- renascentist german, ca de altfel și mobilierul din interior, în stil Alt-deutsch (realizate din stejar masiv), sunt inspirate din cele mai frumoase castele medievale europene.

Situat imediat după ieșirea din Timișoara, în comuna Moșnița, silueta sa atrage și captivează privirile de la mare distanță.

Hotelul este compus din 15 camere clasificate la 4 stele, din care 7 camere vor fi deschise pe 5 iulie (5 cu pat matrimonial și 2 cu paturi twin), iar restul de 8 camere în septembrie 2013. Camerele sunt elegante și oferă tot confortul necesar și cerut de categoria de 4*, iar ca punct de atracție, sunt dotate fiecare cu dozator de bere Terapia (începând din septembrie 2013).

Castel Royal vă oferă și un restaurant a la carte, cu 180 locuri în in- terior și 300 locuri în grădina de vară (Biergarten). Ambianța seni- nă și calmă din zonă oferă restaurantului Castel Royal o locație idea- lă pentru un prânz relaxant, un cocktail, o cină elegantă, diverse evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privată, orga- nizarea unui eveniment sau doar pentru o seară memorabilă, într-o companie de neuitat.
Hotel-Restaurantul Castel Royal și grădina de vară se vor deschide pe 5 iulie 2013.

Pe lângă restaurantul à la carte Castel Royal, Complexul de la Moșnița vă oferă și un Restaurant-Berărie Terapia, localul fabricii de bere “Clinica de Bere”. Berăria Terapia are 160 locuri în interior și 200 de locuri pe terasă, restaurant ce servește diverse specialități culinare cu bere, dar are ca punct de atracție berea Terapia, rece și proaspătă, direct din fabrică. Deschiderea berăriei Terapia este planificată în septembrie 2013. (Mai multe imagini vor urma în numerele viitoare!)

Începând cu data de 19.07.2013, berăria Terapia va organiza săptămânal, în fiecare vineri, evenimente și petreceri.

Una din surprizele oferite de Complex Castel Moșnița va fi o noutate absolută în România. Fabrica de Bere “Clinica de Bere”, cu o capaci- tate de 2000 litri pe zi, fabrică ce va fi exact în centrul complexului, existând posibilitatea ca oaspeții berăriei să privească, stând confortabil pe locurile proprii, cum se fabrică cea mai bună bere autohtona a Timișoarei.
Fabrica va intra în funcțiune în octombrie 2013.

În noiembrie 2013 va veni tare din urmă și SPA-ul Terapia, un SPA inedit, bazat pe tratamente cu bere și componenții săi. Va fi intere- sant de văzut cum este un jacuzzi în bere Terapia sau ce efect regene- rant pot avea tratamentele pe bază de drojdie de bere.

Pentru domni și pentru discuțiile lor interminabile despre sport sau afaceri, în noiembrie 2013 se va deschide și Temnița „Malt and Cigars“, un bar de noapte, pentru iubitorii trabucurilor fine și single malt-urilor de calitate. Humidoare la umiditatea perfectă, single malt-uri originale, cu parfum nobil și culoare chihlimbarie, fotolii confortabile și o lumină difuză. Locul ideal pentru puțin quality time.

Pe lângă temniță, pentru amatorii de vinuri de calitate, se va deschide Vinoteca, un salon pentru degustarea vinurilor. Salonul va avea 12 locuri, iar deschiderea va fi în septembrie 2013
Dacă aveți o reuniune serioasă, pe 5 iulie se deschide Salonul Vânătoresc, o sală de conferință de pâna la 30 persoane. Deja Salonul Vânătoresc este rezervat pentru întrunirea AGA a Asociației Berarii României dintre 9 și 10 iulie 2013.
Părinții nu au de ce să își facă griji pentru copiii lor, când intră în Complex Castel Moșnița. Pentru că, în septembrie 2013, va fi dat în folosință un Loc de joacă pentru copii. Locul de joacă este outdoor și desigur, are supraveghere non-stop.
Autoturismele pot fi lăsate în generoasa parcare de 50 de locuri din curtea complexului.

Iubitorii de natură se vor delecta lângă Iazul cu pești, iar nostalgicii vor putea să își plimbe pașii prin Casa Morarului. Ambele obiective au deschiderea în septembrie 2013.
Amatorii de grătare germane vor aprecia, fără îndoială, Casa Bavareză, “grill and bar” outdoor, unde vor servi preparate la grătar și bere Terapia. Pe 5 iulie 2013 va fi deschiderea parțială, urmând ca în septembrie să poată fi savurată la întreaga sa capacitate.

Evenimente planificate la Castel în săptămâna 05–12.07.2013:

Întrunirea AGA Berarii României, în data de 09/10.07.2013.
Locație: Salon Vânătoresc
Toate camerele sunt rezervate în această perioadă.

Cine sunt Berarii României?

Berarii României sunt o asociație a producătorilor de bere din Ro- mânia, asociație care iși propune:
– dezvoltarea culturii berii în România
– promovarea unui consum responsabil de bere și implicit a unui
stil de viață echilibrat
– educarea consumatorilor cu privire la beneficiile consumului
moderat de bere
– implementarea, în parteneriat cu diverse instituții ale statului,
a proiectelor sociale cu impact asupra diferitelor comunități
– reprezentarea membrilor asociației în fața instituțiilor de regle-
mentare
– sprijinirea armonizării legislației românești care reglemen-
tează industria berii cu cea a Uniunii Europene
– susținerea și monitorizarea implementării unui comportament responsabil al companiilor membre ale Asociației, cu privire la:
• politici responsabile de publicitate;
• preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător; • colectarea și plata accizelor și a altor taxe.

Membri ai asociației

:
Asociația Producătorilor de Hamei din România
Berarium
Bergenbier S.A.
Heineken România
Romaqua Group Borsec
Soufflet Malt România
United Romanian Breweries Bereprod
Ursus Breweries

Despre Morom3t3

Infinitul îmi devenise neîncăpător. Trebuia să mă nasc.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s